In prijs verlaagd!
Herbalife Ontbijtpakket

Herbalife Ontbijtpakket

Ontbijten? Herbalife programma als ideaal ontbijt 

Koop nu !

58,74€

-30%

83,92€

Uw speciale korting wordt onmiddellijk in uw winkelmandje verrekend !

Herbalife Ontbijt - MaandpakketPerfecte gewichtsbeheersing, start met een ultiem en evenwichtig ontbijt. Voel u energiek & vitaal vanaf het begin van de dag.
(Afbeelding: niet al de reële producten afgebeeld) 

Gedurende de nacht verliest ons lichaam iets meer dan één liter vocht (lichaamsvocht). De brandstof, voeding van de vorige dag is verteert en moet ook aangevuld worden. 

Onze auto start 's morgens niet wanneer er geen brandstof in de tank zit !

Ons lichaam verlangt dus ook naar brandstof en voldoende lichaamsvocht om de dag ultiem te starten en zich vitaal en energiek te voelen van bij de start van de dag ! Zonder dipjes gedurende de voormiddag en de rest van de dag ...

Zonder signalen te krijgen om te gaan snoepen en tussendoor te snacken, die pieken en dalen geven in uw bloedsuikerspiegel, waardoor uw lichaam elke keer wat aankomt ...

We weten het allemaal. Toch doen we het niet allemaal !

Dit is een voorstel tot het ideaal en zeer uitgebalanceerd ontbijten om de dag subliem en uitermate goed te starten. Het is in ieder geval een geweldig lekker ontbijt en zeer uitgebalanceerd.

Het gebrek aan energie & vitaliteit tijdens de dag of aan het einde van de dag, heeft meestal als oorzaak dat men niet ontbijt of niet uitgebalanceerd genoeg ontbijt. 

Vele mensen nemen tegenwoordig volgende drie soorten ontbijten:

- Totaal geen ontbijt en springen na een snelle douche en het nuttigen van een koffie in de wagen op weg naar hun werk ...

- Ontbijt dat veel te veel suikers bevat, zoals cornflakes en dergelijke ...

- Te overvloedig ontbijt of bijvoorbeeld een soort Engels ontbijt ...

Behoort u ook tot deze doelgroep van mensen ?

Gun uw lichaam dan een volledig uitgebalanceerd ontbijt met de 52 benodigde voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft en ontbijt met de Herbalife ontbijtvoedingsshake. Een ideale oplossing en dé juiste keuze om hiermee uw energie & vitalieit te waarborgen en vitaler de dag door te brengen. 

Het Ontbijt Maandpakket, is dus eigenlijk GEEN programma, maar een juiste levensstijl, met het eten van een ideaal en uitgebalanceerd ontbijt met de Herbalife Formule 1 Shapeworks ontbijtvoedingsshake waarmee u de dag optimaal start.

Het programma bevat de volgende producten:

- Shapeworks Formule 1 ontbijtvoedingsshake, 

- Aloë Vera Max 473 Ml - Original

Ontbijt Maandpakket goed voor 21 ontbijten.

Inclusief professionele & vrijblijvende begeleiding.

Tip ! U kan het Energie- & Vitaliteitsprogramma eventueel ook nog verder uitbreiden met Thermojetics kruidendrank voor alle benodigde anti-oxidanten bij het ontbijt

Download hier de - 'Ontbijtpagina' met nog meer technische uitleg over het belang van het ontbijt.

Voedingsshake je elke morgen Fit !

"Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Gewichtsbeheersing-programma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaambeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren"

Hebt u vragen of twijfels over de juiste keuze van het best bij u passende programma? Aarzel niet om te alle tijde ons 'Advieslijn' te bellen !!

Nog vragen over dit product? Aarzel dan niet om de Gratis Groene Infolijn te bellen - 0800/82.918

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Herbalife Ontbijtpakket

Herbalife Ontbijtpakket

Ontbijten? Herbalife programma als ideaal ontbijt