Op weg naar een beter leven !

Herbalife neemt een leiderspositie in en is marktleider als het aankomt op de ontwikkeling en productie van een aantal van de beste voedingsproducten op het vlak van gewichtsbeheersing, voedingssupplementen en uitwendige persoonlijke verzorgingsproducten.

Door een uitstekende combinatie van wetenschap en de natuur slaagde Herbalife erin een reeks kwaliteitsproducten te ontwikkelen die uw algemeen welzijn, energieniveau en vitaliteit sterk verbeteren.


Door een uitmuntende research en development produceert Herbalife voortdurend nieuwe en geavanceerde voedingsproducten en voedingssupplementen, die ertoe leiden dat mensen anders gaan aankijken tegen voeding, gewichtsbeheersing en persoonlijke verzorging.

Het gebruik van de modernste technologieën heeft geleid tot vernieuwing op gebied van, onder andere bijvoorbeeld, antioxidanten, microvoedingselementen en formules op basis van kruiden en planten.

Het resultaat?

Doeltreffende, zeer veilige producten die toonaangevend zijn in de voedingsindustrie. Als één van werelds toonaangevende gespecialiseerde bedrijven in gewichtsbeheersing heeft Herbalife al meer dan 25 jaar vele miljoenen mensen geholpen met hun gewichtsbeheersing en dit op een veilige manier.

Deze ervaring, samen met de kennis van geleerden en meerdere voedingsdeskundigen die de Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife vormen, heeft geresulteerd in voedingsproducten en voedingssupplementen, die ook u beter welzijn bezorgen en van u een vitaler en slanker mens maken.

Deze website informeert u over alle mogelijkheden van de Herbalife voedingsproducten en voedingssupplementen. Mocht u vragen hebben of zijn er onduidelijkheden, aarzel niet ons te contacteren!

De voedingsproducten en voedingssupplementen van Herbalife leveren de extra essentiële elementen, die uw lichaam dagelijks nodig heeft. Uitgebalanceerde cellulaire voeding, die snel opneembare micro-voedingselementen bevat.

De gewichtsbeheersingsprogramma's van Herbalife brengen uw lichaam: mineralen, vitaminen, eiwitten en sporenelementen, plantextracten en tal van ander belangrijke voedingsstoffen.

Het bedrijf Herba-Products, gesticht door Peter Dombret, is Onafhankelijk Herbalife Distributeur voor heel Europa !

Ontdek meer van deze uitgebalanceerde voedingsproducten voor uw gewichtsbeheersing op deze website !!