Herbalife Winkel en bestellen

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Belgie Herba Products Bedrijf On: Tuesday, June 21, 2016 Comment: 0 Hit: 2324

Herbalife producten bestellen in winkel, Formule 1 shake aan € 28,47

Waarom bij Herba Products België uw Herbalife producten bestellen?

Top drie voordelen:

  1. Makkelijk online bestellen in de Herbalife Winkel voor heel België

  2. Gratis levering en dus geen leveringsonkosten, met bovendien een zeer gebruiksvriendelijk leveringssysteem met verschillende mogelijkheden.
    Zowel thuis, op kantoor, op het bedrijf dat je werkt of het dichtsbijzijnd Postpunt, Postkantoor of zelfs Postautomaat.  Of Herba Products Afhaalcenter voor klanten. Lees meer in deze blog

  3. Geen extra verplichting tot Herbalife, noch tot Herba Products. Gewoon bestellen en genieten van de ultieme Herbalife voeding.

1. Inderdaad, je bestelt 24 u op 24 u via uw computer, laptop of Smartphone uw Herbalife producten online. Onze nieuwe website is toegankelijk vanop elk modern toestel waarmee je kan surfen op het internet. Waar je ook bent? Herbalife bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Herbalife Online Bestellen kan je via www.herba-products.be via elk apparaat waarmee je kan surfen op het internet! 

2. De levering is GRATIS over heel België en vanaf 01 juli 2016, kan 'JIJ' kiezen waar en wanneer jouw pakket wordt geleverd. Echt een zeer gebruiksvriendelijk leveringssysteem, dat jij kan afstemmen op jouw gewoonte en tijdsplanning.

- Je kan jouw pakket gewoon thuis laten leveren. Je hoeft dan wel thuis te zijn op het moment dat het pakket wordt aangeboden of de postbode steekt een aanmeldingskaartje in de brievenbus en je kan het pakket afhalen op het aangeduide dichtstbijzijnde Postkantoor of Postpunt

- Je kan zelf ook tijdens jouw bestelling aanduiden of jouw pakket rechtstreeks moet geleverd worden in een dichtstbijzijnd Postkantoor of Postpunt en dat hoeft niet het dichtstbijzijnde bij jouw thuis zijn. Het kan ook dicht bij jouw werk zijn, waar je het pakket tijdens jouw pauze makkelijk kan gaan ophalen. Geen stress!

- Je kan natuurlijk ook jouw bestelling op het werk laten leveren of het bedrijf. De pakket zijn zeer discreet en niemand hoeft te weten wat er in jouw bestelling zit.

- Levering van jouw pakket in de snel aangroeiende Postautomaten. Staat er een Postautomaat dichtbij je werk of kantoor, in het station waar jij de trein neemt of waar je naartoe gaat in het eindstation of in jouw favoriete winkel of winkelcentra en vele andere plaatsen waar ze nu al staan en er komen nog ontzettend veel pakketautomaten bij. Het is de toekomst. Daar kan je jouw bestelling ook buiten de kantooruren ophalen, op zaterdagen en zelfs op zondagen.

Ontdek hier waar je zo een Postautomaat al vindt! En bekijk in het filmpje in deze Blog, hoe je uw pakket in een postautomaat kan afhalen.

- Afhalen op het Afhaalcenter België voor Klanten. Ben je in de buurt van het Herba Products Hoofkantoor? Dan kan je tussen 10.00 u en 18.00 u uw Herbalife bestelling gewoon komen afhalen in in het Afhaalcenter voor klanten voor heel België. Je krijgt er nog een persoonlijk begeleiding en advies bij. Een telefoontje vooraf is altijd handig. 

3. Geen extra verplichtingen tot Herbalife, noch tot Herba Products. Je hebt totaal geen extra verplichtingen tot Herba Products, noch Herbalife en je hebt zeker geen BTW nummer nodig om Herbalife producten aan te kopen. Is het nu in kleine hoeveelheden of eet je Herbalife met de hele familie? Je hebt wel een hoop rechten. Je hebt sowieso recht op de 'Klantloyaliteitsvoorwaarden' als je Herbalife regelmatig eet of geïmplementeerd hebt in jouw voedingsstijl en zeker wanneer je met meerdere personen in de familie Herbalife eet. Vraag naar jouw 'Klantloyaliteitsvoordelen'

Aanbrengen van klanten of referenties is zeker niet verplicht. Het gebeurt wel automatisch en vanzelf, want door jouw gezonde look & feel en je overvloed van vitaliteit dat je uitstraalt, zal je opgemerkt worden en zullen mensen jou sowieso vragen stellen. Je bent een wandelend reclamebord en uiteraard vertel je dan over Herba Products en Herbalife, als ook je een goed restaurant of een super film zal delen met je vrienden, kennissen en familie. 

De weg om dan ook hun 'Klantloyaliteitsvoordelen' te verkrijgen bij Herba Products als Herbalife klant is dan geplaveid. We heten ze van harte welkom, maar het is zeker geen verplichting. 

Nog vragen over de Top Drie Voordelen om Herbalife via de winkel van Herba Products voor België online te bestellen? Aarzel niet op het GRATIS Groen Nummer te bellen voor alle klanten en potentiële klanten - 0800/82.918

Geen vraag is ons teveel!

Bovendien geven we nog graag het volledige lijstje mee, waarom je Herbalife bij Herba Products zou bestellen:

- Gratis begeleiding zoals jij dat wil. Veel of weinig, gewoon op maat. Telefonisch, per mail of met een persoonlijk bezoek en persoonlijk gesprek

- Dag op Dag leveringen gegarandeerd!

- Altijd originele Herbalife producten met garantie

- 30 dagen niet tevreden, geld terug garantie, die Herbalife fabrikant voorzien op alle voedingsproducten en voedingssupplementen

- Alle betalingsmogelijkheden: cash, Mister Cash/Maestro, Kredietkaarten: Visa, MasterCared, American Express, PayPal of gewoon via overschrijving. 

- Uniek 'klantenloyaliteitssysteem met extra grote voordelen voor loyale trouwe klanten

- Gratis 0800/82.918 HOTline voor onze online klanten voor gratis advies & informatie

- Gratis registreren en aanmaken van een account op de website www.herba-products.be 

Online winkelen van Herbalife producten via www.herba-products.be is makkelijk Herbalife producten bestellen zonder extra verplichtingen. 

Maak vandaag nog uw account aan en registreer je gratis via de website! Online Herbalife bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Nog vragen? Aarzel niet om ons te bellen!

Peter Power

Herbalife Wellness & Sport Coach

Tel: 03/231.53.97
Gsm: 0479/920.407
Gratis Groen Nummer: 0800/82.918

Mail: info@herba-products.be
Website: www.herba-products.be 

Comments

Leave your comment