Herbalife prijslijst met alle prijzen. Formule 1 shake € 26,22

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Belgie Herba Products Bedrijf On: Wednesday, July 13, 2016 Comment: 0 Hit: 2838

Herbalife prijzen consulteren van alle Herbalife producten bijvoorbeeld Formule 1 shake aan € 28,47

Herbalife Online Winkel van Herba Products

Omwille van een advertentieregel van Herbalife Fabrikant  (01 mei 2010) is het ons als officiële Herbalife Verdeler geboden om prijzen te blinderen op onze website.

Prijzen zijn wel zichtbaar na het inloggen via een account voor heel België.

Als nieuwe klant een account aanvragen kost je hooguit 2 minuten en is tevens volledig gratis !!

Na inloggen vind je alle prijsinformatie als normaal op onze website.

Je bent een nieuwe klant en je hebt nog geen account aangevraagd. Door uw gegevens op te geven bij www.herba-Products.be kun je sneller winkelen en kan je gebruik maken van alle mogelijkheden die alleen voor geregistreerde klanten gelden.

Jouw klantaccount wordt door ons zeer snel goedgekeurd. Hierna heeft u toegang tot de gehele website. Niet alleen de prijzen, maar ook volledig toegang tot de informatiepagina's met alle Herbalife Info & Advies.

En plus, kan je gebruik maken van het waarschijnlijk meest flexibele Herbalife leveringssysteem van heel België met alle mogelijke leveringsopties, waarvoor je NIETS extra's betaald. Alle leveringen zijn GRATIS. 

Bovendien wordt je op de hoogte gesteld van alle aankoopvoordelen als trouwe klant. Voor jullie zijn er 'klantloyaliteitsvoordelen'.

Eet je Herbalife met meerdere personen in het gezin? Laat het dan helemaal zeker ook weten en vraag achter de klantvoordelen als gezinsconsument.

Het gratis registeren om de prijzen te kunnen zien, is niet zomaar een domme regel uit de lucht gegrepen.

Herbalife is ondertussen 35 jaar op de markt onder dezelfde naam. Dat komt niet alleen omdat de producten wetenschappelijk onderbouwd zijn en van hoge kwaliteit, die hun werking uiteraard al lang bewezen hebben, maar het komt ook door de ultieme begeleiding van haar Herbalife Wellness Coaches, die verplicht zijn en geroepen voelen om jou als klant optimaal te begeleiden en dit afgestemd op jouw noden. 

Door jouw gratis registratie, zijn wij als officieel Herbalife verdeler en coach, in staat jouw een betere service te bieden. 

Toch nog vragen? Aarzel niet ons te bellen via het GRATIS Groen Nummer 0800/82.918 of gsm 0479/920.407 of vaste lijn van het Herba Products Hoofdkantoor voor België voor jouw Herbalife bestellingen via 03/231.53.97

Gezonde groeten,

Peter Power
Jullie Loyale Herbalife Wellness & Sport Coach

Comments

Leave your comment