Herbalife leveringen en bestellen

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Belgie Herba Products Bedrijf On: Wednesday, June 29, 2016 Comment: 0 Hit: 6219
Waarom Herbalife bij Herba Products bestellen? Omwille van de waarschijnlijk meest flexibele leveringsmethode van België

Waarom Herbalife bij Herba Products bestellen?

Omwille van het waarschijnlijk meest flexibele leveringssysteem en methode van heel België

Herba Products werkt met de meest flexibele leveringsdienst van jouw Herbalife bestelling die er in België bestaat.

Bovendien is de levering van uw Herbalife bestelling 'VOLLEDIG GRATIS' VANAF 80 EURO  aankopen en is dat alleen al een reden om Herbalife te bestellen via de Herbalife leverancier van België, Herba Products!

Buiten de 'klantloyaliteitsvoordelen' met de meest ideale aankoopvoorwaarden als Herbalife Klant, zijn met andere woorden de leveringsopties en -mogelijkheden een bijkomende reden om via Herba Products België, jouw Herbalife voeding & producten te bestellen. 

We zetten graag duidelijk op een rij waarom onze leveringsmethode zo flexibel zijn!

NIEUW Bij HERBA PRODUCTS, VANAF 01 OKTOBER 2019!
Leveringen direct uit stock van de fabrikant Herbalife door DPD koerierdienst. 

Je kan herbalife 24u op 24 u bestellen via de online Herbalife winkel van Herba Products België. Eenvoudig GRATIS registreren en een account aanmaken om volledig toegang te krijgen tot de website.

Buiten de GRATIS begeleiding en advies en toegang tot alle informatie van de website, de blog/nieuwspagina en eventueel de nieuwsbrief, zijn er nog de aankoopvoordelen en niet te vergeten de gegarandeerde snelle leveringen in heel België. 

Hierover willen we even in detail treden hoe flexibel deze leveringsmodaliteiten dan wel zijn bij Herba Products!

- Je bestelt 24 u op 24 u via de Herbalife Winkel voor België, www.herba-products.be 

- Je hebt alle mogelijk betalingsmodaliteiten. Via bankoverschrijving, alle kredietkaarten, via PayPal account, kortom alle mogelijke betalingen.

- Gegarandeerd levering binnen de 48 uur' na ontvangst betaling. Betalingen via een andere bank, dan duurt het maximaal 1 tot 2 werkdagen om jouw betaling, zichtbaar te hebben op onze rekening en vervolgens gaat jouw bestelling dan ook gelijk in verwerking voor aanmaak en daarna verzending. 

- E-trackingsmail van DPD waarmee je via een online systeem jouw pakket kan traceren en terug vinden waar het zich bevindt. Dit met het E-trackingsnummer die je automatisch mee toegestuurd krijgt in de mail waarin vermeld wordt dat jouw pakket verzonden is door Herba Prodcuts en op weg is voor aanbieding en aflevering.

Voordeel! We leveren vanaf begin oktober 2019 met de DPD koerierdienst direct uit de stock van de Herbalife fabrikant. Hiermee gaat alles veel sneller dan vroeger met De Post. Bovendien een top garantie op originele Herbalife producten met de langste houdbaarheidsdatum! 

Vragen omtrent de zending van jouw bestelling? Bel het nummer 0479 920 407

Herba Prodcuts België - Levering Herbalife bestellingen

Buiten alle andere sublieme voordelen, zijn de leveringsfaciliteiten waarschijnlijk het meest flexibele van België om uw Herbalife pakket te verkrijgen op de manier dat JIJ verkiest en het meest gunstige past bij jouw drukke activiteiten. 

Alles is mogelijk!

Ik zet even de vele mogelijkheden op een rij, waar tussen jij kan kiezen bij het bestellen van uw Herbalife bestelling bij Herba Products, ZONDER dat het jou een euro extra kost. GRATIS LEVERING

1. Optie thuislevering

Meest gekende en gebruikte leveringsmethode. DPD levert jouw bestelling op het thuisadres. Als je niet thuis bent, is dat geen probleem! De DPD koerier zal een aanmeldingskaartje in de brievenbus steken, met de vermelding dat het pakket is aangeboden met dag en uur erbij en dat je jouw bestelling kan afhalen op het op kaartje vermeld dichtstbijzijnd DPD Afhaalpunt - Zie overzicht: klik hier.

Je kan ook opteren voor een tweede aanbieding, door te bellen naar het nummer op het aanmeldingskaartje staat. Je kan dan een dag opgeven voor tweede aanbieding, waarop je zeker thuis bent. 

Alles is trouwens te volgen via het 'online track & trace systeem' van BPost. Hiervoor heb je een barcode gekregen met de mail je hebt gekregen van Herba Products met de vermelding dat jouw pakket is verstuurd en onderweg is! 

2. Optie levering DPD Pick-up /DPD Afhaalpunten

Je hoeft hiervoor niet te kiezen. Het geschiedt volledig automatisch. Als je niet thuis bent, zal de DPD koerier een kaartje achter laten in jouw brievenbus met de vermelding, waar je jouw Herbalife bestelling in het dichtstbijzijnde DPD Pick-up / afhaalpunt kan gaan ophalen. Deze zijn op steeds op minder dan 2 kilometer van jouw deur gevestigd. Je kan het ook perfect opvolgen met de E-trackingsmail die je ontvangen hebt van DPD en die geüpdatetet wordt, nadat het pakket is aangeboden geweest voor levering bij jouw thuis door de DPD koerier.

Bekijk de dichtstbijzijnde DPD Afhaalpunten hier op ! 

3. Optie levering Kantoor/werk/Geburen

Het is uiteraard ook mogelijk om te laten leveren op een ander adres dan jouw thuisadres. Bijvoorbeeld op het werk of bij de geburen die altijd thuis zijn bijvoorbeeld. Noteer dan zeker bij jouw bestelling het afleveringsadres, maar ook ter attentie van, met de vermelding van jouw naam. 

Leveringen zijn GRATIS bij Herba Products voor heel België vanaf 80 euro. 

Nog vragen? Aarzel niet ons te bellen via het GRATIS Groen Nummer 0800/82.918 of gsm 0479/920.407 

Gezonde groeten,

Het Herba Products Team

Comments

Leave your comment