Herbalife Kritiek

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Belgie Herba Products Bedrijf On: Friday, July 15, 2016 Comment: 0 Hit: 2513

Kritiek op Herbalife is meestal ongegrond en gebaseerd op 'van horen zeggen'

Kritiek op Herbalife is meestal ongegrond

Welke kritiek hoor je het meest?

De meest gehoorde kritieken over Herbalife zijn:

* Herbalife voeding is geen volwaardige voeding. 

* Waarom zijn de producten van Herbalife niet te koop in een winkel?

* Herbalife is echt veel te duur

Herbalife voeding is geen volwaardige voeding.

Daar Herbalife maaltijden vaak in een vloeibare versie gegeten worden, beschouwd men dit soms niet als onvolwaardige voeding. Die gedachten zijn ondertussen gelukkig al voorbij gestreefd. Ondertussen met de opkomst van de 'smoothies' en allerlei ander drankjes die de traditionele voeding aanvullen en ondersteunen, weten we nu, dat Herbalife gewoon een ontzettend grote voorloper is van al deze voedingsdranken die er nu al bestaan en de zo vele die er nog gaan bij komen. 

Niemand schrikt nu nog terug van het eten met een voedingsshake en het gaat enkel nog maar meer in die richting evolueren. Alles, snel en makkelijk in een voedingsrijke shake. Vandaar ook de benaming voedingsshake.

Er zijn nu trouwens ook Herbalife Maaltijdrepen, die ook kunnen gebruikt worden als maaltijdvervanger. Het klopt, dat de mens zich  in de loop der jaren zal moeten aanpassen naar vaste traditionele voeding, naar meer vloeibare voeding met 'smoothies' en voedingsshakes;

Niet voor niets dat Herbalife meer dan 40% van de markt bestrijkt met de Formule 1 shake. Stukken vooruit op samenstelling en vooral ook smaken.

De Herbalife voeding is gewoon volwaardig en volledig  samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek. De voeding zorgt voor een stabiele en evenwichtige dag, is optimaal verteerbaar, belast de maag of het spijsverteringssysteem minimaal, kan perfect gecombineerd worden met fruit en/of groenten, … Is gewoon super Multi-functioneel.

Waarom zijn de producten van Herbalife niet te koop in een winkel?

Klopt! Vroeger was een apotheekzaak, een zaak waar je binnen komt voor advies over medicatie en supplementen. Tegenwoordig lijken ze meer op winkels en kan je haast alles gewoon uit het schap nemen, betalen en vertrekken.

Waar is nog de begeleiding?

Vele mensen die de beslissing genomen hebben om iets aan hun gezondheid te doen (afslanken, meer vitaliteit, beter sportprestaties,…) en naar een grootwarenhuis stappen om hun winkelkarretje vol te laden met gezonde voedingswaren, hebben het probleem dat ze eigenlijk niet weten wat ze precies moeten doen om gezond en gevarieerd te eten.

Allerlei publiciteit, slecht leesbare of verstaanbare voedingslabels en foutieve informatie, maken het je echt niet gemakkelijk om de juiste keuzes te maken.

Goede voornemens zijn trouwens bijna nooit voldoende om je “slechte” voedingsgewoonten om te zetten naar “gezonde” voedingsgewoonten. Om je doel(en) te bereiken en een echte verandering in je levensstijl te bekomen, is het essentieel dat je hierin goed  begeleid wordt.  Laat dat nu net de reden zijn waarom je Herbalife voeding en voedingssupplementen niet in een winkel, supermarkten en zelfs geen apotheek zal terug vinden.

De begeleiding. Het gratis advies bij elke potje dat je aankoopt bij een Herbalife verdeler. Je koopt als het ware niet alleen de voeding, maar er zit een Wellness Coach van Herbalife mee in de verpakking. 

Als Herbalife  Wellnesscoach adviseren we je in de eerste plaats je voedingspatroon te optimaliseren op basis van de op wetenschappelijk  onderzoek gebaseerde voedingsproducten van Herbalife en stellen we een gepersonaliseerd programma voor.  Deze voedingsproducten helpen je calorie-inname onder controle te houden, terwijl ze je spijsvertering minimaal belasten en je er een ongelooflijk energiek gevoel aan overhoudt.  Stap voor stap geven we je tips om je voedings- en beweegpatroon verder te optimaliseren. 

De Herbalife voeding is duur.

Gelukkig komen we dit niet zo vaak meer tegen als argument en kritiek op Herbalife. Het is ook helemaal achterhaald. Zeker toen wanneer de Euro is invoegen gebracht, is de traditionele voeding nog een stuk duurder geworden ten opzichte van Herbalife.

Tegenwoordig betaal je 2 euro tot 2,5 euro voor een koffie in een brasserie met standing. Wel dat is zo maar even 50 cent meer dan een volledige Herbalife maaltijd met alle benodigde basis voedingssupplementen erbij.

Dus duur ????  Wat kost een zogezegd broodje gezond in een broodjeszaak. 3 tot 5 euro en soms meer en dan drink je daar nog niets bij. Wel! Met dat bedrag, dat je uitgeeft aan een onevenwichtige lunch, zit je gelijk aan het dubbele van een Herbalife dagbudget.

Maar zoals ik al zie. Deze laatste kritiek is gelukkig zo goed als helemaal van de baan. Vroeger, moest ik als Herbalife verdeler het verhaal van het broodje in de broodjeszaak veel boven halen om de mensen te doen laten inzien, dat ze een niet correcte berekening maken of vergelijk. Het kopje koffie tegenwoordig aan 2,5 euro schuift het duur zijn van Herbalife helemaal van tafel. 

Om af te ronden. 

Start zelf eens met een gepersonaliseerd Herbalife programma en je zal ontdekken dat al de kritiek in verband met Herbalife op geen grond van waarheid stoelt

90 % is van wat je hoort is  perceptie is en slechts 10% de waarheid.

Dit zijn wel een aantal feiten:


1.  Herbalife bestaat reeds 35 jaar onder dezelfde naam met dezelfde producten

2. De voeding en voedingssupplementen zijn in meer dan 90 landen goedgekeurd door hun  voedingsinstanties en zijn ook goedgekeurd door de FDA, ’s werelds meest kritisch controleagentschap.

3. Er zijn meer dan 70 miljoen mensen die hun getuigenis naar Herbalife hebben opgestuurd, met de positieve ervaringen die zij hebben ondervonden sinds ze de Herbalife voeding zijn beginnen eten. 

4. Herbalife werkt een raad van dokters / professoren, geselecteerd over de hele wereld, die samen van verschillende universiteiten over talrijke  landen en werelddelen verder te zoeken naar de meest optimale voedingsshake. Eén van deze dokters heeft zelfs de Nobelprijs behaald: Dr. Louis Ignarro.

5. Wellicht nog het stevigste feit voor mij om de kritiek in mijn broekzak te steken. Ik begeleid al meer dan 15 jaar zelf mensen met Herbalife voeding en voedingssupplementen en heb nog steeds deugd om te zien hoe ik hier mensen hun leven mee verander. Meer dan duizenden mensen heb ik begeleid met de weldadige Herbalife voeding. 

Bovendien eet ik al zelf 15 jaar Herbalife voeding. HERBALIFE, ik ben toch niet gek!

"Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Gewichtsbeheersing-programma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaambeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren"

Aarzel niet om ons Herba Products Groen Advieslijn te bellen - 0800/82.918

Uw Herbalife Wellness & Sport Coach staat voor jou klaar!

Peter

Herbalife Wellness & Sport Coach
Tel: 0479/920.407

Herbalife bestellen ! Makkelijk via de online Herbalife Winkel voor heel België -www.herba-products.be 

Comments

Leave your comment