Herbalife formule 1 shake voedingsshake

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Gewichtsbeheersing On: Friday, July 8, 2016 Comment: 0 Hit: 2022

Herbalife shake of beter nog voedingsshake genoemd, als ideale maaltijd of maaltijdvervanger

Formula 1 - Voedingsshake

De formule 1 - Voedingsshake

De Herbalife shake of beter genoemd, voedingsshake is één van de bekendste herbalife producten. Ook normaal. Meer dan 35 jaar op de markt onder dezelfde naam. Hierdoor en door de kwaliteit en smaak, palmt de Herbalife voedingsshake meer dan 40% van de markt in als heerlijke maaltijdvervanger.

Doch is het meer dan een maaltijdvervanger! Deze smakelijke maaltijdvervanger laat u toe om uw gewichtsbeheersingdoelen te bereiken. Je kan de Formule 1 Voedingsshake eten als een evenwichtige maaltijd of een traditionele maaltijd aan te vullen, maar de Formula 1 Shake heeft ook tal van andere toepassingen voor sporters, aankomers, afslankers, vitaliteit en gezondheid in het algemeen. 

Ook als snack tussendoor voor de zeer actieve personen onder ons, is de Formule 1 shake een ideale oplossing. 

Drie evenwichtige hoofdmaaltijden per dag!  Zorg voor een gezonde start met ontbijt, daarna lunch en avondmaaltijd!

Het is erg ultiem noodzakelijk om de dag te beginnen met een evenwichtig ontbijt. Ontbijten is er spijtig genoeg voor vele mensen nog niet bij. Snel een koffie of thee 's morgens. De auto in en naar het werk. 

Als je niet vaak genoeg ontbijt of helemaal niet en ook jou lunch en avondeten verlopen vaak ongestructureerd? Dan biedt Formule 1 voedingsshake een praktische snelle oplossing en vooral ook heel gemakkelijk.

Combinatie van weiproteïne en sojaproteïne, hoogwaardigeplantaardige proteïne van planten, maar ook een beetje weiproteïne van dierlijke afkomst is een perfecte combinatie  om ervoor te zorgen dat het lichaam de benodigde aminozuren krijgt die het niet zelf kan aanmaken. Onze traditionel voeding is vaak enkel rijk aan dierlijke proteïne, en gaat dikwijls gepaard met met verzadigde vetten.

En nog veel meer, daar de Formule 1 Voedingsshake gebaseerd is op de voedingsdriehoek en de voedingselementen die we nodig hebben in alle groepen, waaronder koolhydraten, eiwitten, vitaminen, mineralen en vetten. De schijf van vijf. 

Het zijn de kleinste deeltjes van onze voeding maar ze spelen een doorslaggevende rol. Vitaminen en mineralen kunnen door ons lichaam niet aangemaakt worden en moeten uit onze voeding halen. Hoewel de energetische waarde in Kcal nul is, zijn deze essentieel voedingsonderdelen voor een goede werking van ons lichaam.

FORMULA 1 VOOR GEWICHTSBEHEERSING EN EEN AFGELIJND FIGUUR

Je vindt allerlei calorieënlijstjes op het internet en deze komen vaak saai over. De Herbalife  Formula 1 is juist geweldig eenvoudig: neem twee keer per dag een shake aangevuld met een evenwichtige maattijd met veel groenten en je verkrijgt hierdoor een dag met voldoende calorieën en belangrijke voedingsstoffen, waardoor uw lichaam niets te kort komt.

Heb je steeds honger en een leeg gevoel in uw maag, ook als u net heeft gegeten? De speciale combinatie van ingrediënten in Formula 1 helpt u genoeg energie (=calorieën) binnen te krijgen zodat u de hele dag vitaal en energiek bent.

Bent u bang dat u belangrijke voedingstoffen mist, omdat u minder eet?

Bij gewone methoden kan dat best zo zijn!  Maar wil je met een  gewichtbeheersingsprogramma succes hebben, dan moet het een betrouwbare bron zijn van alle essentiële voedingsstoffen, zoals bij Formula 1 voedingsshake het geval is.  Je voelt je soms deprimieren, zonder veel energie en snel geïrriteerd bij het inspannen, wanneer je aan gewichtbeheersing doet?

Minder goed in je vel omdat je het gevoel hebt  dat jou iets is ‘afgepakt', moe omdat u misschien wel te weinig ‘brandstof tankt' en geïrriteerd omdat uw suikerspiegel op en neer schiet. Formula 1 helpt u vitaler blijven. Zo voe je je opgewekter en veel positiever!


Is het niet makkelijk om gevarieerd en lekker te eten terwijl u uw best doet om uw gewicht te beheersen? Met verschillende heerlijke smaken om uit te kiezen en al die ideeën voor tal van voedingsshakerecepten, kan het niet zijn dat eten met een voedingsshake jouw gaat vervelen. Er zijn echt duizende mogelijkheiden en dat zijn er dus 999 meer dan elke morgend bij jouw ontbijt een boterham met choco.

FORMULA 1 VOOR GEWICHTSHANDHAVING

Ben je bant dat je misschien weer gaat aankomen na jouw inspanning om op jouw ideaal gewicht te komen?

Makkelijke oplossing. Blijf een maaltijd vervangen  per dag door een heerlijke shake, en neem 2 kleurrijke en evenwichtige traditionele maaltijden. Als je bovendien wat let op jouw levensstijl en je blijft de uitgebalanceerde voeding van Herbalife eten voor het ‘noodzakelijke onderhoud', dan zal je gewicht moeten handhaven.

FORMULA 1 VOOR KWALITEITSVOEDING EN UITGEBALANCEERDE MAALTIJDEN


Hoe vaak wordt het dan toch maar een kanten- klaar maaltijd of gaat u even snel ‘iets uit de  muur halen'?

Veel fastfoodproducten bevatten nauwelijks enige voedingswaarden, ze zijn teveel bewerkt, zitten vol conserveringsmiddelen en andere additieven, zijn te vet en te zoet. Als u dan al eens ‘snel' moet eten, maar ook goed naar uw lichaam wilt luisteren, kies dan voor de hoge voedingswaarde van Formula 1.

Hoeveel tijd bent dagelijks kwijt aan het klaarmaken van een uitgebalanceerde maaltijd?

Als je  vaak geen tijd heeft om een gezonde maaltijd klaar te maken, is een uitgebalanceerde voedingsshake de oplossing voor jou en eigenlijk voor iedereen. De Formule 1 voedingsshake is in een paar minuten klaar, kost geen enkele moeite, smaakt fantastisch en laat geen grote berg afwas na!

Ontbijt je wel elke dag?

Voedingsdeskundigen beschouwen het ontbijt als de belangrijkste maaltijd van de dag. Zo vul je de voedingsstoffen weer aan en krijgt je vitaliteit om de dag te beginnen. Het is belangrijk dat je 's morgens eerst ‘bijtankt', dan komt de rest vanzelf.

Met Formula 1 voedignsshake  maak je snel en gemakkelijk een ontbijt waarmee je de dag goed begint. Hoe vaak schiet de lunch erbij in? Neem dan twee 2 eetlepels Formula 1 in een shaker en voeg er 250ml halvolle melk of sojamelk er aan toe. Deksel erop, even schudden en je hebt  een heerlijke lunch.

Als er een blender in de buurt is, doe er dan wat fruit bij voor de variatie.

Hoe vaak voel je jouw vermoeid en futloos?

Als je in de loop van de ochtend of de middag minder energie heeft en vermoeid raakt, neem dan een van onze heerlijke proteïnerijke snacks. Komt er veel stress op u af en bent u bang dat uw lichaam hieronder lijdt? Voorkomen is beter dan genezen! Met een constante stroom vitaminen en mineralen, help je jouw lichaam vrije radicalen te bestrijden. Vrije radicalen onstaan bij stress en luchtverontreiniging. Formula 1 bevat uitgebalanceerde voedingstoffen, die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Door dagelijks Formula 1 te gebruiken, kan je veel optimaler leven. Drink je veel  koffie of thee en neem je er vaak een koekje bij? Probeer eens wat anders! Probeer in plaats van die vette tussendoortjes één van onze heerlijke proteïnerijke snacks.

Dankzij de specifieke formule met 9 gram proteïnen van hoge kwaliteit (en dat kan toenemen tot 17,5 à 18,9 gram wanneer 250 ml halfvolle melk wordt toegevoegd), is de Formula 1 – Voedingsshake een vervangende maaltijd die u kan helpen om uw gewicht & gezondheid te beheersen. Het bevat 11 mineralen en 12 vitaminen, waaronder vitaminen C en E die bekendstaan om hun antioxiderende eigenschappen. Dankzij de sojaproteïnen voorziet Formula 1 uw lichaam van acht van de essentiële aminozuren.

Probeer zeker alle smaken uit van de Formule 1 Voedingsshake die momenteel op de markt zijn in België (juli 2016)

Chocolade,  Vanille, Aarbei, Tropische Vruchten, Cookies & Craem, Cappuccino en Appel, Toffee, Kaneel

!!! Bekijk de Herbalife video, hoe je een perfecte simpele Formule 1 Shake maakt. Mijn extra advies is de Formule 1 voedingshakepoeder steeds af te wegen met een grammenweegschaal dat iedereen in de keuken heeft staan. Een extra stapje ertussen, maar een hemelsbreed verschil in resultaten voor gewichtsbeheersing! 

"Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Gewichtsbeheersing-programma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaambeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren"

Aarzel niet om ons Herba Products Groen Advieslijn te bellen - 0800/82.918

Uw Herbalife Wellness & Sport Coach staat voor jou klaar!

Peter

Herbalife Wellness & Sport Coach
Tel: 0479/920.407

Herbalife bestellen ! Makkelijk via de online Herbalife Winkel voor heel België -www.herba-products.be 

Comments

Leave your comment