Herbalife Formule 1 Bananen Creme smaak slechts 26,22 euro

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Belgie Herba Products Bedrijf On: Monday, September 24, 2018 Comment: 0 Hit: 3469

Herbalife Formule 1 Shake 24,22 euro, Formule 1 Bananen Creme van Herbalife

NU Verkrijgbaar de nieuwe Herbalife
Formule 1 shake Bananen Creme!

Deze overheerlijke nieuwe Formule 1 shake smaak ook slechts aan 24,22 euro

Bestel NU op de Herba Products online winkel aan de laagste prijs in België via www.herba-products.be 

Productoverzicht


Formule 1 biedt gemak, smaak en voeding in één shake.Met een perfecte mix van hoogwaardige proteïnen, vezels en vitamines & mineralen hoef je niet langer te kiezen tussen gezonde maaltijden en gemak - de Formula 1-shake is snel en gemakkelijk te bereiden!

Krijg de voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft, terwijl je blijft vasthouden aan jouw voorkeuren of dieetvereisten. F1 Bananen Crème Cream is gemaakt van ingrediënten die van vegatarische bron zijn, glutenvrij en bevat geen kunstmatige kleur- of zoetstoffen.


Rijk aan proteïnen die bijdragen ​​aan een toename van spiermassa, is Formule 1 een maaltijdvervanger die belangrijke micro- en macronutriënten bevat en toegevoegde plantaardige kruiden.


Geniet van Formule 1 als een voedzaam ontbijt, lunch of diner om jouw doelen op het gebied van actieve levensstijl en gewichtsbeheersing * te ondersteunen.

Het bevat 25 vitamines en mineralen, waaronder vitamine D die bijdraagt ​​aan de normale functie van het immuunsysteem, en vitamine C die bijdraagt ​​aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.


Belangrijke voordelen

- 222 kcal per portie
- 18 g proteïnen per portie, bijdragend tot de groei van spiermassa
- 4 g vezels per portie


Minimaal 38% van de dagelijks aanbevolen behoeft voor 25 vitaminen en mineralen per portie, inclusief chroom dat helpt om de normale bloedsuikerspiegel te handhaven


Ingrediënten met vegetarische bron, glutenvrij, geen kunstmatige kleur en natuurlijke smaakstoffen


*Onderbouwd door de wetenschap: klinische studies tonen aan dat het vervangen van één dagelijkse maaltijd van een energiebeperkt dieet met een maaltijdvervanging bijdraagt ​​tot het behoud van gewicht na gewichtsverlies

Gebruik

Geniet elke dag van een Formula 1 Bananen Crème shake als een voedzame maaltijd. Bus licht schudden voor elk gebruik, aangezien de inhoud kan klonteren. Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml koude, halfvolle melk (1,5% vet)

Gebruik dit product binnen een uitgebalanceerd en gevarieerd eetpatroon, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl. Bekijk myherbalifeshake.com voor extra shake-recepten en serveersuggesties


Wacht niet langer en bestel NU deze nieuwe smaak ook aan 24,49 euro! Laagste prijs in heel België!

Bestel via www.herba-products.be (Om de verschillende smaken te zien? Klik op de dropbox, waar Vanille staat. De dropbox of lijst van smaken gaat open en je kan jouw smaakkeuze maken!
Veel succes en genot met deze overheerlijke nieuwe smaak!)

Comments

Leave your comment