Groene thee helpt bij het afslanken

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Belgie Herba Products Bedrijf On: Monday, June 6, 2016 Comment: 0 Hit: 2732

Groene thee helpt bij afslanken

Groene thee helpt bij afslanken !       

Groen Thee HerbalifeConsumentenartikel, over groene thee en afslanken

Consumentenartikel - Nieuws 

Het drinken van groene thee helpt bij het afvallen. Onderzoekers hebben ontdekt dat een substantie die in het drankje voorkomt de toename van lichaamsvet bij muizen vermindert. Dat heeft het Duitse Instituut voor Voedingsonderzoek (DIfE) in Potsdam bekendgemaakt.

Volgens de onderzoekers zorgt het theebestanddeel niet voor een verminderde eetlust, maar remt het de opname van voedsel in de darmen en bevordert het de verbranding van vet. Muizen die naast hun vetrijke dieet met groene thee werden behandeld, wogen na 29 dagen beduidend minder dan hun soortgenootjes die het zonder hadden moeten doen. Ook hun vetpercentage was lager. 

Om uit te sluiten dat andere bestanddelen van de thee van invloed waren op het onderzoek, gebruikten de wetenschappers een extract dat voor 94 procent bestond uit de werkzame stof EGCG. Maar of die gebruikt kan worden als afslankmiddel, is nog maar de vraag, waarschuwt onderzoeksleidster Susanne Klaus. 

Groene thee bevat grote hoeveelheden polyphenolen, waartoe ook EGCG behoort. Aan deze stoffen worden wel vaker gezondheidsbevorderende eigenschappen toegeschreven. Zo zouden ze goed zijn voor bloeddruk en cholesterolspiegel, en zelfs beschermen tegen kanker. Om die reden wordt volgens Klaus met name in Azië al jaren onderzoek gedaan naar de deugden van groene thee. ANP

 (Bron: vara.kassa.nl: vara.kassa.nl) 

Herbalife Thermojetics Kruidendrank - Thee

Herbalife heeft al jarenlang groen thee in haar gamma. We noemen het Thermojetics Kruidendrank, daar het niet zo maar een theetje is. De kruidendrank bevat groene thee en is verkrijgbaar in de original groen thee smaak, maar ook perzik, citroen en framboos. Bovendien zit deze Herbalife kruidendrank boordevol anti-oxidanten waarvan we uiteraarde de weldadige werking wel kennen. 

De Thermojetics Kruidendrank geeft je meer vitaliteit en is onmisbaar in jouw favoriet afslankprogramma. Het kan warm en heet gedronken worden als een thee, maar je kan het ook oplossen in een liter koud mineraalwater en het wordt een super ideale frisdrank zonder suiker, maar waarmee je wel makkelijker water gaat drinken. Je komt eenvoudig op je 2 benodigde liters per dag water drinken. Bovendien krijg je er nog meer vitaliteit door en slank je ook nog eens beter af.

Jouw immuunsysteem wordt tevens ondersteunt met het overvloedig drinken van de Thermojetics Kruidendrank.

Je kan de drank nog vervolledigen door er een tablet Lift-off bij te voegen of een goede scheut Aloe Vera Siroop. Zo krijgt jouw Theetje wel echt een serieuze boost en jij ook!!!!

Vragen over dit Herbalife product of enige andere producten van het Herbalife gamma? Aarzel niet de Herba Products HOTline te bellen via 0800/82.918

En bezoek onze website www.herba-products.be

Gezonde groeten,

Peter Power

Herbalife Sport & Wellness Coach
Tel: 0479/920.407

Comments

Leave your comment