Goedkoop Herbalife Kopen met hoge korting. Formule 1 shake € 26,22 euro

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Belgie Herba Products Bedrijf On: Thursday, May 31, 2018 Comment: 0 Hit: 3133

Goedkoop Herbalife aankopen via het internet met grote kortingen!

Welkom bij Herba Products Online Herbalife Winkel en Verdeler voor heel België 


Online de Herbalife producten het goedkoopste aankopen !

Als onafhankelijk Herbalife Distributeur en officiële verdeler van de Herbalife producten voor heel België zijn wij één van de grootste online winkels van Herbalife producten van België.

Bij Herba Products Online Herbalife Winkel,  staat de klant centraal en is service vanzelfsprekend. De prijzen zijn zichtbaar, dus u kunt direct de originele Herbalife producten eenvoudig en snel online bestellen.

Je kan ons ook altijd eerste bellen voor het bestellen om meer uitleg te krijgen en respectievelijk de juiste producten te kunnen bestellen met alle gratis advies en informatie van een Herbalife consulent met meer dan 15 jaar ervaring.

Jouw voordelen zijn:

* Elke maand doorlopende acties met een gratis product te verkrijgen vanaf een bepaald bedrag in aankoop. Schrijf je hiervoor in op de nieuwsbrief van Herba Products en volg al deze promoties

* Snelle levering; direct aan huis, van dag op dag. Voor 15.00 u besteld en betaald is de dag nadien geleverd.

* Orginele en officië Herbalife producten. Herba Products heeft als Herbalife licentienummer het nummer 31 520 514

* Lange houdbaarheidsdatum van alle producten. 

* Webshop Keurmerk & veilig betalen

* Levering via de post en gratis vanaf 80 euro aan bestelling, wat je snel bij elkaar hebt. Levering naar huis, op kantoor met anoniem verpakking, in een postpunt, op een andere aan te duiden adres en zelfs in een postautomaat waar je er 24u op 24 u om kan gaan. 

Bij Herba Products heb je dus niet enkel de laagste prijzen om Herbalife het goedkoopste aan te kopen, maar ook nog een keer ALLE SERVICE!!!


Herbalife is al jarenlang marktleider van uitgebalanceerde voedingproducten en supplementen ter ondersteuning van gewichtsbeheersing, het verbeteren van sportprestaties en persoonlijke verzorging. Door onze krachten te bundelen met collega distributeurs beschikken wij over expertise waarmee wij de klanten adequaat kunnen ondersteunen bij gewichtsbeheersing en het vinden van een gezonde evenwichtige en actieve levensstijl.

Toch nog vragen? Aarzel niet ons te bellen of mailen

Peter

Tel: 0479 920 407

Mail: info@herba-products.be 

Comments

Leave your comment