Herbalife Thermo Complete tabletten

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 45 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 45 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in bedrag op uw spaarkaart van 4,50€.


0050

Synergetisch werkende kruidenmix, snel vetverbrander en tegen hongergevoel

Log in of registreer om de prijs te zien

Thermo Complete Herbalife


Ook Total Controle benaming in Amerika, is een krachtige mix van zorgvuldig geselecteerde kruiden. De verschillende eigenschappen werken synergetisch, waardoor u zich sterker zult voelen.
U bent beter opgewassen tegen de dagelijkse opgaven die met afslanken en gewichtsbeheersen samenhangen zoals snoepen, eetbuien, honger, flauwte, enz ...

Voor mensen die een gewichtsbeheersingplan volgen, is Thermo Complete een van de allerbelangrijkste producten in het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife.

Gebruik Thermo Complete naast Formule 1 en met elke willekeurige combinatie van suppelementen die een rol spelen bij de gewichtsbeheersing. Deze kruidenmix mag u aanschouwen als een extra vetverbrander en zal uw extra laten afslanken!!

Met deze krachtige kruidenmix, kan u uw lichaamsgewicht ook nog een aantal kilogrammen laten dalen, onder uw ideaal lichaamsgewicht. We noemen dit uw gewichtsplateau verleggen.

90 Tabletten - 1 per maaltijd - Goed voor 30 dagen.

Nog vragen over dit product? Aarzel dan niet om de Gratis Groene Infolijn te bellen - 0800/82.918

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Herbalife Thermo Complete tabletten

Herbalife Thermo Complete tabletten

Synergetisch werkende kruidenmix, snel vetverbrander en tegen hongergevoel

Related Products