Herbalife leveringen en bestellen

Posted By: Peter Dombret In: Herbalife Belgie Herba Products Bedrijf On: Wednesday, June 29, 2016 Comment: 0 Hit: 3480
Waarom Herbalife bij Herba Products bestellen? Omwille van de waarschijnlijk meest flexibele leveringsmethode van België

Waarom Herbalife bij Herba Products bestellen?

Omwille van het waarschijnlijk meest flexibele leveringssysteem en methode van heel België

Herba Products werkt met de meest flexibele leveringsdienst van jouw Herbalife bestelling die er in België bestaat.

Bovendien is de levering van uw Herbalife bestelling 'VOLLEDIG GRATIS' VANAF 80 EURO  aankopen en is dat alleen al een reden om Herbalife te bestellen via de Herbalife leverancier van België, Herba Products!

Buiten de 'klantloyaliteitsvoordelen' met de meest ideale aankoopvoorwaarden als Herbalife Klant, zijn met andere woorden de leveringsopties en -mogelijkheden een bijkomende reden om via Herba Products België, jouw Herbalife voeding & producten te bestellen. 

We zetten graag duidelijk op een rij waarom onze leveringsmethode zo flexibel zijn!

Vooraf nog dit!

Je kan herbalife 24u op 24 u bestellen via de online Herbalife winkel van Herba Products België. Eenvoudig GRATIS registreren en een account aanmaken om volledig toegang te krijgen tot de website en ook de prijzen. De prijs 'niet zichtbaar regel' passen we uiteraard toe, die ons opgelegd is door de Herbalife fabrikant. Met jou gratis te registreren, krijg je volledig toegang tot de online webshop en alle prijzen.

Bovendien zal je, gegarandeerd binnen de twee werkdagen, opgebeld worden door jouw persoonlijke Herbalife Coach en verdeler voor lange termijn, Peter, die uit goede gewoonte even navraagt of alles duidelijk was betreffende de werking van de website en de Herbalife producten. Bovendien gaat uw Herbalife Coach uw aankoopvoorwaarden ook afstemmen op jouw Herbalife voedingsgewoonten. Sporadisch of regelmatig of met meerdere personen in de familie, spelen een rol om uw klantloyaliteitsvoordelen te verkrijgen. 

Bekijk het opbellen, met andere woorden niet als inbreuk op uw privacy, maar als een super service om jouw account helemaal af te stemmen op uw Herbalife gebruik. Ik kan je vertellen dat het de moeite waard is om met dit telefonisch gesprek spontaan mee te werken. Je zal altijd Herbalife klant blijven bij Herba Products en je keert steeds tevreden terug. 

Maar dat moet het Herba Products Team verdienen!

Buiten de GRATIS begeleiding en advies en toegang tot alle informatie van de website, de blog/nieuwspagina en eventueel de nieuwsbrief, zijn er nog de aankoopvoordelen en niet te vergeten de gegarandeerde 'Dag op Dag Leveringen' in heel België. 

Hierover willen we even in detail treden hoe flexibel deze leveringsmodaliteiten dan wel zijn bij Herba Products!

- Je bestelt 24 u op 24 u via de Herbalife Winkel voor België, www.herba-products.be 

- Je hebt alle mogelijk betalingsmodaliteiten. Via bankoverschrijving, alle kredietkaarten, via PayPal account, kortom alle mogelijke betalingen.

- Gegarandeerd 'Dag op Dag levering' na ontvangst betaling. Via PayPal en kredietkaarten en overschrijving van Europabankrekening naar onze Europabankrekening, is de levering de dag nadien een feit, als je voor 15.00 u in de namiddag besteld en betaald hebt via die mogelijkheden. Betaal je via een overschrijving, via een andere bank, dan duurt het maximaal 1 tot 2 werkdagen om jouw betaling, zichtbaar te hebben op onze rekening en dan vertrekt het pakket ook DIRECT

- Een Track- & Trace Systeem, waarmee je via een online systeem van Bpost jouw pakket kan traceren en terug vinden waar het zich bevindt. Dit met de barcode die je automatisch mee toegestuurd krijgt in de mail waarin vermeld wordt dat jouw pakket verzonden is door Herba Prodcuts en op weg is voor aanbieding en aflevering. 

- Discrete levering! Discrete verpakking in een neutrale bruine doos, zonder enige vermelding in het groot van HERBALIFE, mocht dit een belangrijk item zijn vooro jou!

Herba Prodcuts België - Levering Herbalife bestellingen

Buiten alle andere sublieme voordelen, zijn de leveringsfaciliteiten waarschijnlijk het meest flexibele van België om uw Herbalife pakket te verkrijgen op de manier dat JIJ verkiest en het meest gunstige past bij jouw drukke activiteiten. 

Alles is mogelijk!

Ik zet even de vele mogelijkheden op een rij, waar tussen jij kan kiezen bij het bestellen van uw Herbalife bestelling bij Herba Products, ZONDER dat het jou een euro extra kost. GRATIS LEVERING

Levering zijn ook DISCREET in een neutraal bruine doos zonder vermelding in het groot van HERBALIFE, mocht dit belangrijk zijn voor jou!

1. Optie Thuislevering

Meest gekende en gebruikte leveringsmethode. BPost levert jouw bestelling op het thuisadres. Als je niet thuis bent, is dat geen probleem! De postbode zal een aanmeldingskaartje in de brievenbus steken, met de vermelding dat het pakket is aangeboden met dag en uur erbij en dat je jouw bestelling kan afhalen op het op kaartje vermeld dichtstbijzijnd postkantoor of postpunt.

Je kan ook opteren voor een tweede aanbieding, door te bellen naar het nummer op het aanmeldingskaartje staat. Je kan dan een dag opgeven voor tweede aanbieding, waarop je zeker thuis bent. 

Alles is trouwens te volgen via het 'online track & trace systeem' van BPost. Hiervoor heb je een barcode gekregen met de mail je hebt gekregen van Herba Products met de vermelding dat jouw pakket is verstuurd en onderweg is! 

2. Optie levering Postkantoor of Postpunt

Je weet dat je weinig of bijna nooit thuis bent, maar je hebt een postkantoor dicht bij huis of het werk of een postpunt? Dan kan je het pakket daar laten leveren en er om gaan wanneer jij er tijd voor hebt. 

3. Optie levering in een Postautomaat

Een super geweldige derde optie! Je laat het pakket leveren in een postautomaat. Je neemt bijvoorbeeld de trein in Antwerpen, Brussel of Gent of eender waar in België, waar ondertussen ook een postautomaat staat! Wel!!! Je kan daar het pakket in laten afleveren. In het filmpje in deze blog, kan je bekijken hoe je jouw bestelling in een postautomaat kan afhalen. Eender wanneer!!!!  Ook op zaterdagen en zondagen.

Na het laat thuiskomen van je werk in jouw vast treinstation waar een postautomaat staat. Makkelijk! Je hebt je Herbalife bestelling ALTIJD!

Een lijst van alle postautomaten wordt je aangeboden in de leveringsoptie bij het bestellen op www.herba-products.be als ook de verschillende postkantoren en postpunten. Makkelijker kan echt niet. Kiezen, selecteren en de levering gebeurt daar waar JIJ het wil! 

Hier kan je ook de lijst vinden Postpunten/Postkantoren en Postautomaten

Niet te geloven hoeveel mogelijkheden aan locaties er niet zijn bijgekomen. Zowel postpunten als postkantoren. En ook postautomaten waarmee je geen rekening moet houden met de openingsuren. Postautomaten zijn dag en nacht open en bereikbaar om jouw bestelling op te halen.

4. Levering op zaterdagen

Toch nog niet de optie gevonden bij optie 1 tot 3, hierboven omschreven en wil je het pakketje echt thuis ontvangen. Je weet dat je zaterdag ALTIJD thuis bent of iemand thuis is? Wel dan is levering op zaterdag ook mogelijk, ZONDER extra  kosten voor jou als Herbalife Besteller bij Herba Products.

Bij het bestellen via www.herba-products.be , Online Herbalife Winkel voor heel België, wordt je tijdens het afhandelen van jouw bestelling en keuze van betaling ervan, gebruiksvriendelijk geleid naar de keuzemodaliteiten tot het leveren van jouw Herbalife bestelling.

Enkele klikken meer, maar je geniet wel van de meest flexibele leveringsmethode die er is in België en dus GEEN STRESS om je pakket niet te mogen ontvangen. Jij kiest waar en wanneer! Zonder extra leveringskosten. Leveringen zijn GRATIS bij Herba Products voor heel België

Nog vragen? Aarzel niet ons te bellen via het GRATIS Groen Nummer 0800/82.918 of gsm 0479/920.407 of vaste lijn van het Herba Products Hoofdkantoor voor jouw Herbalife bestellingen via 03/231.53.97

Gezonde groeten,

Peter Power
Jullie Loyale Herbalife Wellness & Sport Coach

Comments

Leave your comment